مشکلات رایج رویش دندان های قدامی و دائمی در کودکان

(متخصص دندانپزشکی اطفال)

حدود 7_6 سالگی 4 دندان دائمی در قدام فک پایین و 4 دندان آسیای اول دائمی در قسمت های خلفی فک بالا و پایین می رویند و روند رویش دندان های دائمی تا 12 سالگی ادامه خواهد داشت.

باید بدانید که سن دندانی کودکان در برخی از موارد با سن تقویمی آن ها تفاوت دارد، به طوری که ممکن است زمان رویش دندان های کودک با همسالانش متفاوت باشد.

متخصص دندانپزشکی اطفال

در برخی از کودکان بدون افتادن دندان شیری، دندان های دائمی نیز رشد می کنند. در چنین مواردی بررسی دندان توسط متخصص دندانپزشکی اطفال ضروری است. همچنین ممکن است توسط دندانپزشک دندان شیری که بیش از حد باقی مانده است کشیده شود.

در سنین ۶ تا ۷ سالگی که دندان های قدامی دائمی در می آیند، اتفاق بسیار شایعی است که دندان هاى دائمى پشت دندان های شیری در بیایند و کج باشند. اين موضوع در بعضى اوقات باعث نگرانى والدين مى شود. اما معمولا در این موارد یا خود دندان های شیری لق شده و می افتند و یا به راحتی توسط دندانپزشک خارج می شوند و پس از آن دندان هاى دائمی به راحتی حرکت کرده و در جای صحیح خود قرار می گیرد.

دندانپزشکی دکتر مهرداد نقشینه : با وجود تمام اين موارد، بهتر است كودكان خود را در سن ٧ سالگى نزد متخصص ارتودنسى ببريد تا در صورت لزوم اقدامات لازم براى ارتودنسى دندان انجام شود.

در فک برخی از کودکان فضای کافی برای رویش دندان های دائمی وجود ندارد و از آن جایی که اندازه دندان های دائمی از دندان های شیری بزرگ تر است این دندان ها به صورت کج و در هم می رویند. در برخی از موارد با رشد فک و تغییر های ایجاد شده در استخوان های اطراف دندان ها این وضعیت به طور خود به خود برطرف یا بهتر می شود ولی گاهی نیز به درمان ارتودنسی نیاز خواهد بود.

دندانپزشکی دکتر مهرداد نقشینه : برخی از عادت های دهانی مانند عادت مکیدن انگشت یا استفاده از پستانک به مدت طولانی می تواند اختلال هایی در وضعیت فک ها و دندان ها ایجاد کند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *