در اکثر موارد دیده شده است که جلو آمدگی فک بالا زیاد است و فرد هنگام خندیدن بیشتر لثه هایش جلب توجه می کند که به عبارتی به آن لبخند لثه ای نیز گفته می شود. در این صورت بعد از ارتودنسی باید جراحی و جا به جایی فک صورت گیرد. در ابتدا بیمار ارتودنسی ثابت انجام می دهد. پس از تمام شدن دوران ارتودنسی باید جراحی فک انجام دهد که در این جراحی باید فک بالا به سمت عقب و بالا برود. پس از بهبود وضعیت بیمار درمان ارتودنسی ادامه می یابد.

جلوزدگی فک اگر درمان نشود منجر به تحلیل لثه ی دندان های جلویی خواهد شد.در این صورت به تدریج فک پایین به طور ناخودآگاه جلوتر می رود. در نهایت این فرایند تبدیل به یک ناهنجاری فکی خواهد شد. ممکن است در این در این مواقع با تصمیم دندانپزشک مربوطه ارتودنسی دندان شما از دهانتان خارج نشود و درمان بدون کشیدن دندان انجام شود. استفاده از الاستیک های بین فکی نیز در این نوع درمان به عنوان کمک کننده کاربرد دارند.

دندانپزشکی دکتر مهرداد نقشینه : جا به جایی، انحراف، عقب و جلو بودن فک در اکثر موارد ارثی می باشد. همچنین گاهی اوقات در اثر تفاوت بین اندازه فک بالا و پایین یا بین فک و دندان به‌ هم فشردگی دندان‌ ها مشاهده می‌ شود.

دیگر علائم جا به جایی، انحراف، عقب و جلو بودن فک عبارت‌ اند از:

•    عادت‌ های دوران کودکی مانند مکیدن انگشت شست، زبان زدن دندان، استفاده طولانی مدت از شیشه شیر.
•    دندان اضافی، افتادن دندان، دندان نهفته یا غیرطبیعی بودن شکل دندان‌ ها
•    پر کردن دندان‌ یا تاج دندان با شیوه های نامناسب
•    جا‌ به‌ جا شدن فک در اثر شکستگی در سانحه‌ های شدید
•    تومورهای دهان و فک

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *