ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد

ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد

ایمپلنت دندان یک راه حل رایج برای دندان های از دست رفته است. این روش سال های زیادی است که مورد استفاده قرار گرفته و به اصطلاح جواب خود را پس داده است. با این حال، با پیشرفت های اخیر در فناوری پروتز دندان، نوع جدیدی  با نام ایمپلنت های دیجیتال به بازار عرضه شده است. در این روش از فن آوری های طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) و ساخت با کمک کامپیوتر (CAM) برای ایجاد یک تناسب دقیق برای استفاده شده است. در ادامه به تمامی ابعاد این موضوع اعم از مزایا، معایب و روش های انجام خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

ایمپلنت دیجیتال چیست؟

ایمپلنت دیجیتال با استفاده از یک مدل سه بعدی از دهان بیمار طراحی می شود. یکی از مزیت های اصلی این روش، دقت بالای آن  است. در واقع طراحی دیجیتال تضمین می کند که ایمپلنت کاملاً در دهان بیمار قرار می گیرد.  ایمپلنت های دیجیتال دندان برای بیمارانی که به ایمپلنت های متعدد نیاز دارند نیز مفید است. طراحی دیجیتال را می توان برای ایجاد یک تناسب دقیق برای هر ایمپلنت مورد استفاده قرار داد، که می تواند منجر به لبخندی طبیعی تر شود. این روش یک راه حل جدید و پیشرفته برای دندان های از دست رفته می باشد که از فناوری‌های CAD و CAM برای ایجاد یک تناسب دقیق میان دندان ها استفاده می‌ کنند. اگر به کاشت ایمپلنت دندان فکر می کنید، شاید ارزش آن را داشته باشد که ایمپلنت های دندانی دیجیتال را به عنوان یک گزینه بررسی کنید. اما توجه داشته باشید که حتما با دندانپزشک خود مشورت کنید تا مشخص شود که آیا این فناوری برای شما مناسب است یا خیر.

کاشت دندان دیجیتال چگونه انجام می شود؟

پیشرفت های دندانپزشکی تغییرات قابل توجهی را در روش های سنتی کاشت دندان ایجاد کرده است. یکی از این پیشرفت‌ها، تکنیک کاشت دندان دیجیتال است که تشخیص دقیق، برنامه‌ریزی درمان و قرار دادن ایمپلنت‌ها را تسهیل می ‌کند. روش کاشت سنتی به دلیل دقت و ماهیت کمتر تهاجمی، در حال حاضر با روش دیجیتال جایگزین شده است. کاشت دندان دیجیتال شامل استفاده از فناوری هدایت شده توسط کامپیوتر برای بهبود فرآیند کاشت است. این فرآیند با مجموعه‌ای از تصاویر دهان بیمار آغاز می‌ شود که سپس به یک برنامه نرم‌افزاری تخصصی وارد می‌ شود که یک مدل سه بعدی مجازی از دندان ‌ها و ساختار فک ایجاد می ‌کند. پس از آن یک تجزیه و تحلیل تشخیصی جامع توسط تیم دندانپزشکی انجام می شود که فرد را برای تعیین بهترین طرح راهبردی کاشت بررسی می کنند. طرح کاشت ایمپلنت مجازی، کمیت، کیفیت و موقعیت استخوان را در نظر می گیرد و امکان قرار دادن دقیق و دقیق ایمپلنت را فراهم می کند.

هنگامی که طرح کاشت دندان طراحی شد، یک راهنمای جراحی تهیه می شود که برای قرارگیری مناسب ایمپلنت استفاده می شود. راهنمای جراحی به هدایت مته ایمپلنت دندان در محل دقیقی که مدل سه بعدی بهترین محل کاشت ایمپلنت را شناسایی کرده است، کمک می کند. این مرحله به طور قابل توجهی عوارض جراحی، خطر عفونت را کاهش می دهد و دقت و دقت را افزایش می دهد. استفاده از ایمپلنت های دندانی دیجیتال مزایای زیادی نسبت به کاشت سنتی دارد. واضح ترین روش این است که این روش بسیار کم تهاجمی است که باعث کاهش درد و ناراحتی برای بیمار می شود. بنابراین بیماران سریعتر بهبود می یابند و احتمال عوارض به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. استفاده از فرآیند دیجیتال نتیجه قابل پیش بینی تری را فراهم می کند که این روند را روان تر و دقیق تر می کند.

ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد یک فناوری نوآورانه است که نتیجه دقیق، کم تهاجمی و قابل پیش بینی بیشتری را ارائه می دهد. این تکنیک فرآیند کاشت دندان را متحول کرده است و تجربه را برای بیمار و دندانپزشک افزایش می دهد. دندانپزشکانی که از ایمپلنت دیجیتال استفاده می کنند، نیازهای بیماران معاصر خود را که به دنبال پیشرفته ترین و کارآمدترین روش برای کاشت دندان هستند، برآورده می کنند. تکنیک کاشت دندان دیجیتال درمان دندان را وارد عصر مدرن می کند.

ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد

مزایای ایمپلنت های دندانی دیجیتال

ایمپلنت های دندانی دیجیتال انقلابی در عرصه دندانپزشکی ایجاد کرده اند و مزایای زیادی را برای بیماران به ارمغان می آورند. این ایمپلنت ها با استفاده از تکنولوژی پیشرفته طراحی شده اند و نتایج بهتری نسبت به مدل های سنتی ارائه می دهند. در ذیل بخ برخی از مزایای این روش اشاره شده است.

  • ظاهر طبیعی دندان
  • عملکرد طبیعی دندان
  • مراقبت خاصی نیاز نیست
  • استخوان فک را برای حفظ ساختار صورت تحریک می کند
  • می تواند مادام العمر باشد (مطالعات بالینی عملکرد بیش از 30 سال را ثابت می کند)

از دیگر مزایای استفاده از این روش درمانی و زیبایی:

  • دقت بالا در روند درمان: با ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد، جایگذاری فوق العاده دقیق است که منجر به پایداری و طول عمر بیشتر آن می شود. اسکن دیجیتال و فناوری‌ های تشخیصی تضمین می کنند که ایمپلنت در نقطه بهینه در استخوان قرار می‌گیرد و شانس موفقیت پایدار را افزایش می ‌دهد.
  • مدت زمان درمان کوتاه تر: ایمپلنت های دیجیتال به زمان کمتری برای طراحی، ساخت و کاشت نیاز دارند. بیماران می توانند یک ایمپلنت دندان قرار دهند و با یک دندان جدید در همان روز بیرون بیایند و نیازی به جلسات متعدد در طول چند هفته را از بین ببرند.
  • زیبایی بیشتر: نوع دیجیتال به صورت سفارشی بر اساس ساختار دهانی منحصر به فرد هر بیمار ساخته می شوند و در نتیجه ظاهر طبیعی تری دارند. مواد مورد استفاده برای ساخت ایمپلنت نیز زیست سازگارتر هستند، بنابراین احتمال کمتری برای آلرژی یا واکنش های نامطلوب وجود دارد.
  • بهبود عملکرد دندان: این شکل از ایمپلنت ها شکل و عملکرد طبیعی دندان ها را تقلید می کنند. در نتیجه، آنها ایمن تر و قابل اعتمادتر هستند و به بیماران اجازه می دهند رژیم غذایی معمول خود را از سر بگیرند و از بهبود گفتار، گاز گرفتن و جویدن لذت ببرند.

آیا ایمپلنت دیجیتال نسبت به سایر جراحی های ایمپلنت دندان درد کمتری دارد؟

در جراحی سنتی کاشت دندان، لثه باید در تمام طول محل کاشت ایمپلنت بریده شود. به همین دلیل است که بسیاری از بیماران اکنون به جراحی ایمپلنت دیجیتال روی آورده اند. جراحی ایمپلنت دیجیتال به حداقل برش نیاز دارد زیرا از عکس‌های سی‌تی سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصب استفاده می‌کند. از طرف دیگر، جراحی کاشت دندان سنتی مستلزم ایجاد یک برش بزرگ در امتداد لثه تا استخوان است.

ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد

مراحل نصب ایمپلنت دیجیتال

مانند هر روش دندانپزشکی دیگری، ایمپلنت دیجیتال نیز طبق مراحلی انجام می شود.

مرحله 1: مشاوره و برنامه ریزی

اولین مرحله نصب ایمپلنت دیجیتال مشاوره و برنامه ریزی است. در این مرحله، یک متخصص دندانپزشکی معاینه دهان و استخوان فک بیمار را انجام می دهد تا مشخص شود آیا آنها کاندیدای ایمپلنت هستند یا خیر. متخصص دندانپزشکی همچنین در مورد انتظارات، ترجیحات بیمار صحبت خواهد کرد و به هر سؤالی که ممکن است داشته باشد پاسخ خواهد داد. پس از معاینه، یک برنامه درمانی شخصی شامل محل کاشت و تعداد ایمپلنت های مورد نیاز ایجاد می شود.

مرحله 2: کاشت ایمپلنت دندان

مرحله دوم کاشت ایمپلنت واقعی است که به طور معمول تحت بی حسی موضعی انجام می شود. در این مرحله، دندانپزشک برشی را در لثه ایجاد می کند تا استخوان فک که در آن ایمپلنت قرار می گیرد نمایان شود. سپس سوراخی در استخوان فک برای کاشت ایمپلنت ایجاد می شود و سپس برش را بخیه می زنند.

مرحله 3: استئواینتگراسیون

مرحله سوم استئواینتگراسیون است که در آن ایمپلنت با استخوان فک پیوند می یابد. به طور معمول، تکمیل این فرآیند چهار تا شش ماه طول می کشد و اطمینان حاصل می کند که ایمپلنت قبل از ترمیم نهایی پایدار و ایمن است.

مرحله 4: ترمیم

مرحله نهایی ترمیم ایمپلنت است که در آن یک اباتمنت (اتصال دهنده) و تاج (دندان) به ایمپلنت متصل می شود. اباتمنت ابتدا به ایمپلنت متصل می شود و سپس یک تاج سفارشی در بالای اباتمنت سیمان می شود. این تاج به گونه ای طراحی شده است که از نظر شکل، اندازه و رنگ با دندان های طبیعی بیمار مطابقت داشته باشد و در نتیجه لبخندی طبیعی به نظر می رسد.


کاندیدای مناسب درمان ایمپلنت دیجیتال:

قبل از انجام این روش، وضعیت سلامت عمومی بیمار، سلامت دهان و دندان و تراکم استخوان باید در نظر گرفته شود. در زیر چند عامل تعیین کننده مناسب بودن یک کاندید مناسب برای این روش آورده شده است؛

  1. بهداشت دهان: برای واجد شرایط بودن برای ایمپلنت های دندانی دیجیتال، بیمار باید از سلامت دهان و دندان خوب و عاری از بیماری های پریودنتال مانند خونریزی لثه، التهاب و لق شدن دندان برخوردار باشد. اگر یک بیماری دهانی درمان نشده باشد، ایمپلنت ممکن است با شکست مواجه شود زیرا باکتری ها می توانند محل را آلوده کنند.
  2. تراکم استخوان: کاندیدایی با تراکم استخوان فک کافی برای ایمپلنت های دندانی دیجیتال مناسب تر است. موفقیت ایمپلنت به میزان قابل توجهی به توده استخوانی بستگی دارد که ایمپلنت را در جای خود نگه می دارد. اگر استخوان فاقد تراکم لازم باشد، ممکن است قبل از عمل ایمپلنت، جراحی پیوند استخوان انجام شود.
  3. سن و وضعیت سلامتی: سن و وضعیت سلامت کلی بیمار فاکتورهای اساسی هستند که باید در هنگام تعیین مناسب بودن یک کاندید برای ایمپلنت دندان دیجیتال در نظر گرفته شوند. به طور کلی، افراد مسن تراکم استخوان فک پایین تری دارند که آنها را کاندیدای نامناسب برای جراحی ایمپلنت می کند. علاوه بر این، بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت یا بیماری قلبی باید قبل از انجام این روش، وضعیت سلامتی خود را تنظیم کنند.

بنابراین به طور خلاصه می‌توان گفت:

1_ بهترین روش برای بیماران سیگاری

2_ بهترین روش برای بیماران دیابتی

3_ بهترین روش برای افرادی که نیاز به روکش فوری دارند.

4_ بهترین روش برای افرادی که ترس از جراحی کاشت دندان دارند.

عوارض کاشت دندان دیجیتال

مانند هر روش دیگری، استفاده از این روش نیز عوارضی دارد که با رعایت نکاتی می‌‌ان آن را به حداقل رساند. این عوارض می تواند شامل:

  1. درد و ناراحتی: پس از عمل ایمپلنت، احساس درد و ناراحتی در ناحیه آسیب دیده رایج است. درد را می توان با استفاده از مسکن های تجویز شده توسط دندانپزشک کنترل کرد.
  2. تورم: تجربه تورم در ناحیه اطراف ایمپلنت رایج است. در برخی موارد، ممکن است دندان ها و لثه های مجاور را تحت تاثیر قرار دهد و منجر به ناراحتی شود اما معمولا در عرض چند روز فروکش می کند.
  3. عفونت: همیشه خطر عفونت در ارتباط با هر روش جراحی وجود دارد. در مورد ایمپلنت های دندانی، ممکن است به دلیل عدم رعایت بهداشت یا ضعف سیستم ایمنی عفونی شود. علائم عفونت شامل تورم، قرمزی و ترشح از  است.
  4. آسیب عصبی: آسیب عصبی یک عارضه جانبی نادر اما احتمالی است که می تواند منجر به بی حسی یا احساس سوزن سوزن شدن در دهان، زبان یا لب ها شود. در برخی موارد، ممکن است منجر به از دست دادن موقت یا دائمی حس شود که می تواند بر گفتار و عادات غذایی تأثیر بگذارد.

مراقبت های قبل و بعد از ایمپلنت‌ها دیجیتال

  •  مراقبت های قبل از عمل

قبل از هر عمل جراحی ایمپلنت، باید یک معاینه دندانپزشکی جامع، از جمله عکس برداری با اشعه ایکس و سایر تست های تشخیصی انجام شود. این کار به دندانپزشک اجازه می دهد تا هرگونه مشکل احتمالی را شناسایی کرده و بهترین جایگذاری  را تعیین کند. بیماران باید دندانپزشک را در مورد هر گونه بیماری، دارو یا آلرژی که می تواند در طول عمل یا مرحله بهبودی تأثیر بگذارد، اطلاع دهند. هر گونه درمانی مانند تمیز کردن عمیق یا ترمیم دندان های موجود باید قبل از جراحی ایمپلنت انجام شود. این امر پیش آگهی ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد بهتر و بهبود سریعتر پس از عمل را تضمین می کند.

  •  مراقبت های بعد از عمل

پس از عمل ایمپلنت، بیماران باید دستورالعمل هایی را برای اطمینان از بهبود موفقیت آمیز دنبال کنند. درد و تورم برخی از علائم رایج جراحی ایمپلنت هستند و با داروهای تجویز شده قابل کنترل هستند. بیماران باید حداقل به مدت 24 ساعت از غذاها یا نوشیدنی های گرم، غذاهای تند، الکل و سیگار خودداری کنند. توصیه می شود تا یک هفته پس از جراحی رژیم غذایی نرم را رعایت کنید. رعایت بهداشت دهان و دندان در طول دوره بهبودی حیاتی است. این شامل مسواک زدن منظم، نخ دندان کشیدن و شستشو با محلول تجویز شده است. بیماران باید حداقل چهار تا پنج روز از انجام ورزش های تماسی، بلند کردن اجسام سنگین یا هر گونه فعالیت بدنی شدید خودداری کنند تا امکان ادغام ایمپلنت به اندازه کافی فراهم شود.

بهترین متخصص ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد

پیشرفت های دندانپزشکی زندگی ما را بسیار آسان کرده است و یکی از این پیشرفت ها استفاده از ایمپلنت های دیجیتال در دندانپزشکی است. به لطف پیشرفت های تکنولوژیکی، ایمپلنت های دیجیتال روند درمان را برای بیماران بسیار دقیق تر و راحت تر کرده است. این روش درمانی دندان به دلیل نتایج قابل توجهی که دارند در سعادت آباد محبوبیت زیادی پیدا کرده اند. ایمپلنت های دیجیتال دندان بر روی طراحی به کمک کامپیوتر و سیستم ساخت کامپیوتری (CAD/CAM) کار می کنند و دندانپزشکان را قادر می سازند تا یک ایمپلنت سفارشی برای نیازهای دندانی منحصر به فرد بیمار ایجاد کنند.

یکی از مزیت های اصلی ایمپلنت های دندانی دیجیتال این است که فرآیند درمان ساده تری را امکان پذیر می کند. پیش از این، ایمپلنت‌های دندانی از طریق یک فرآیند دستی ایجاد می ‌شدند که شامل گرفتن قالب ‌های فیزیکی و ارسال آن‌ها به آزمایشگاه برای تولید بود. با این حال، با ایمپلنت های دیجیتال، کل فرآیند را می توان به سادگی تکمیل کرد و در زمان صرفه جویی کرد و هزینه ها را کاهش داد. علاوه بر این، ایمپلنت ‌های دندانی دیجیتال حاشیه خطای انسانی را کاهش می ‌دهند و از دقت بالاتری در طول روش کاشت ایمپلنت اطمینان می‌دهند. این دقت کمک می کند تا از عوارضی که ممکن است در حین جراحی ایجاد شود جلوگیری شود و روند بهبود سریع تر و نتیجه بهتر ایمپلنت تضمین شود.

در تهران به ویژه محله سعادت آباد، متخصصان بسیاری در این حوزه وجود دارد. بنابراین انتخاب یک متخصص باتجربه که از مهارت کافی نیز برخوردار است ممکن است برای برخی با چالش هایی همراه باشد. دندانپزشکی دکتر نقشینه به عنوان یکی از بهترین مراکز ایمپلنت دیجیتال در سعادت آباد بهترین خدمات را ارائه نموده است.

ایمپلنت دیجیتال در غرب تهران

هزینه ایمپلنت دیجیتال در غرب تهران

بیمارانی که به دنبال درمان ایمپلنت دندان هستند، اغلب در مورد هزینه این عمل پرس و جو می کنند. در این قسمت وبلاگ به هزینه ایمپلنت دندان می پردازیم. این هزینه بسته به عوامل مختلفی از جمله تعداد دندان هایی که باید تعویض شوند، محل و تخصص دندانپزشک و نوع ایمپلنت مورد استفاده متفاوت است. به طور کلی، درمان ایمپلنت دندان گران‌تر از سایر گزینه‌های جایگزینی دندان مانند پروتز و بریج است. با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که ایمپلنت‌ها سرمایه‌گذاری بلندمدتی برای سلامت دهان و دندان شما هستند و مزایایی که ارائه می‌دهند ارزش هزینه‌های آن را دارند. هزینه اولیه درمان ایمپلنت دندان معمولاً بالاتر از سایر گزینه‌های جایگزینی دندان است، اما در دراز مدت مقرون به صرفه‌تر هستند. ایمپلنت های دندانی دوام و طول عمر بالاتری را ارائه می دهند که نیاز به تعویض مکرر، تعمیرات یا تنظیمات مرتبط با گزینه های دیگر را از بین می برد. آنها همچنین راحت‌تر و راحت‌تر هستند، زیرا به چسب یا تنظیمات برای تناسب مطمئن نیاز ندارند.


0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید ؟
در گفتگو ها شرکت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *